Hengelo – Geerdinksweg 137-11

In de Zorgboulevard van het Ziekenhuis in Hengelo gelegen kapsalon c.q. winkelruimte.

Binnenkort komt deze modern ingerichte en overzichtelijk kapsalon in de Zorgboulevard van het Ziekenhuis in Hengelo beschikbaar. Een unieke gelegenheid als je een zelfstandige kapsalon op een unieke locatie wil vestigen. Niet alleen patiënten en bezoekers van het Ziekenhuis, maar ook ZGT personeel en klanten van buiten het Ziekenhuis weten deze salon al jaren goed te vinden.

Geen kapsalon, maar wel belangstelling voor een kleine winkelruimte in de Zorgboulevard? Geen probleem. De unit is ook als winkelruimte bechikbaar.

Het gaat om een winkelruimte van 25,4 M², gelegen in de centrale hal, nabij de andere winkels en het bezoekersrestaurant. Het front is circa 4 meter, maar in de pui zit een hoek, waardoor deze veel groter aandoet en er een transparant front is ontstaan. De vloer is voorzien van een plavuizenvloer en het plafond is een systeemplafond. In de unit is een eigen kitchenette en natuurlijk zijn er wateraansluitingen voor de wastafels. Voor het sanitair kunnen u en uw klanten gebruikmaken van de centrale voorzieningen.

Parkeren? Bij het Ziekenhuis is een groot (betaald) parkeerterrein. Voor huurders en het personeel van de huurders zijn parkeerabonnementen mogelijk voor € 14,11 per maand.

Bijzonderheden:

– oppervlakte 25,4 M²
– open glazen front van ruim 4 meter
– gelegen in centrale hal
– openingstijden in principe vrij te bepalen door de huurder
– huurprijs € 180,00 per M² per jaar (exclusief BTW)
– over de huurprijs wordt een opslag van 15 % gerekend voor het gebruik van de algemene ruimten
– servicekosten € 21,05 per M² per jaar (exclusief BTW)
– energiekosten € 14,50 per M² per jaar
– de inventaris van de huidige kapsalon is ter overname
– aanvaarding in overleg.

Bij verhuur wordt een huurovereenkomst opgesteld, model ROZ 7:290 BW. In deze overeenkomst wordt een bankgarantie en of waarborgsom van 3 maandverplichtingen opgenomen.

Interesse in dit bedrijfspand?