Wie zijn wij2019-08-15T17:44:30+02:00

Welkom bij Marcel Kon Makelaardij

Marcel Kon Makelaardij staat voor ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij in Borne, Hengelo, Enschede en omstreken. Het kantoor, dat in 2015 verhuisd is naar de Grotestraat 251 te Borne, is in 1995 geopend. Door ervaring, persoonlijke aandacht en integriteit heeft Marcel Kon een uitstekende reputatie opgebouwd in de Twentse vastgoedmarkt.

In 2017 hebben wij een nieuw kantoor geopend aan de Haaksbergerstraat 252 te Enschede. Met kantoren in Borne en Enschede zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio Twente en daardoor volledig op de hoogte van alle relevante (prijs)ontwikkelingen van deze woningmarkt.

Marcel Kon Makelaardij wil graag de toegevoegde waarde zijn bij één van de belangrijkste beslissingen in je leven; namelijk het kopen van je woning of bedrijfspand dan wel het verkopen van je woning of bedrijfspand.

Marcel Kon
NVM Makelaar / Taxateur

Jordy Zwarteveen
NVM Makelaar / Taxateur en mede-eigenaar

Nienke Oude Egberink
Assistent makelaar

Miranda Spaan
Kandidaat Makelaar

Bart Gritter
Kandidaat Makelaar

Nicky Borkent
Vastgoed adviseur

 Thuis in elk huis!

Of het nu gaat om aan- of verkoop van je woning of bedrijfspand, huur en verhuur, waardebepalingen, gevalideerde financieringstaxaties, beleggingen, beheer of bouwkundige adviezen: het enthousiaste team van Marcel Kon Makelaardij staat voor je klaar.

Op onze kantoren zijn in totaal vier makelaars werkzaam. Twee register makelaar/taxateurs wonen/mkb, één kandidaat makelaar wonen en één assistent makelaar wonen. Onze kennis van vastgoed en de kwaliteit van onze dienstverlening wordt voortdurend op niveau gehouden door jaarlijkse opleiding en 5 jaarlijkse hercertificering. Daarnaast zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), Stichting VastgoedCert, Stichting Vastgoed Management Experts (VGME), Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT), het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en het Taxatie Validatie Instituut (TVI).

Graag willen wij kennis met jou maken en in een persoonlijk gesprek informeren over de meerwaarde die Marcel Kon Makelaardij biedt.

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs op één van onze kantoren.