Enschede – Lonnekerspoorlaan 296

Lonnekerspoorlaan 296 te Enschede staat te koop!

Ontdek aan de markante entree van het Roombeek deze unieke STADSVILLA!

Op dit ruime, zeer aantrekkelijke hoekperceel, van maar liefst 249m², staat deze onder architectuur ontworpen stadsvilla. Deze woning ligt op een geweldige locatie! Aan de ene zijde wandelt u zo de landgoederenstrook in van het buitengebied van Enschede.
Hier bevindt zich ook de fietsroute naar Lonneker. Aan de andere zijde bevindt u zich in de bruisende wijk Het Roombeek. Ook ligt het historische centrum van Enschede op loopafstand.

Dankzij het hoekperceel heeft u aan drie zijden buitenruimte. Ervaar de privacy van de zonnige patio aan de achterzijde, maak een groene oase van de 5 meter diepe tuin aan de noordzijde en geniet van de levendigheid van het Roombeek op het brede terras aan de voorzijde. Doordat deze woning gekanteld is (of: in de breedte gebouwd is), bezit deze woning zelfs het breedste terras aan de Lonnekerspoorlaan!

Aan de overzijde van deze woning ligt de Lonnekerbleek: Een prachtige groene zone, waardoor u elk seizoen van een ander uitzicht mag genieten. Deze groene strook heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling, wat goed aan sluit bij het buitengebied van Enschede. In de bleek vindt u o.a. een speelplaats voor jonge kinderen, een Johan Cruyff Court voor voetballiefhebbers en een oude boerderij, omgetoverd tot moderne eetgelegenheid. De busbaan houdt op bij het begin van de Lonnekerbleek, waardoor dit gedeelte van de Lonnekerspoorlaan alleen wordt gebruikt door fietsers en wandelaars. Dat maakt de locatie van deze woning uniek, gemoedelijk en kindvriendelijk.

Een ander aspect wat deze woning uniek maakt, zijn de nog naar wens in te delen woonlagen. Op dit moment zijn er twee wanden gerealiseerd, waardoor beide woonlagen voorzien zijn van een ruime slaapkamer met daarnaast de mogelijkheid tot een kantoorruimte of atelier aan huis. Bij de aanleg van de installaties is er rekening gehouden met het realiseren van maar liefst zes ruime slaap- /werkkamers, zowel de vloerverwarming als de mechanische ventilatie is uitgelegd op deze indeling. Alle ruimtes bieden een prachtig uitzicht op de Lonnekerbleek.

De woning bezit een gemiddelde lengte van meer dan 15 meter en dankzij de verdiepingshoge ramen stroomt het daglicht aan drie zijden naar binnen. De tuinmuur en de berging zijn onderdeel van de architectuur. De woning is onderhoudsvriendelijk, dankzij het gebruik van aluminium kozijnen.
De woning is aangesloten op de stadsverwarming en in combinatie met de gekozen installaties en zonnepanelen wordt voldaan aan de hoogste eisen van duurzaamheid. Het afgelopen jaar is de woning meer dan energieneutraal geweest.
De woning is onder architectuur ontworpen. Alle aspecten van deze woning zijn tot in detail uitgewerkt, waardoor zowel het aanzicht als het wooncomfort aan de hoogste eisen van de huidige tijd voldoen
Kortgezegd: Deze woning biedt tal van mogelijkheden, is nog naar eigen wens in de delen en ligt op een locatie waar rust en reuring beide op steenworpafstand te vinden is!

Indeling:
De begane grond heeft een vrijhoogte van 3.30 meter, wat een geweldig ruimtelijk effect geeft aan deze leefruimte. In deze leefruimte is een kookeiland gerealiseerd, voorzien van hoogwaardige apparatuur. Over de gehele ruimte zijn meerdere dubbele terrasdeuren aanwezig, waardoor je zo het terras en de patio opstapt. Dit creëert een gevoel van buitenleven, terwijl je aangenaam warm binnen zit. Op de begane grond is een bijkeuken aanwezig met aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger, daarnaast een toilet met fonteintje.

Eerste verdieping: Open leefruimte met een ruime slaapkamer, toilet met fonteintje en badkamer met dubbele wastafel en douche. Mogelijkheid tot drie slaapkamers, kantoor- of atelierruimte.

Tweede verdieping: Open leefruimte met een ruime slaapkamer, toilet met fonteintje en badkamer met dubbele wastafel en douche. Mogelijkheid tot drie slaapkamers, kantoor- of atelierruimte. Deze verdieping is voorzien van een te openen lichtkoepel.

Aan de achterzijde van de woning is tevens een parkeerplaats voor een eigen auto gerealiseerd.

Is dit uw droomhuis op een droomlocatie? Bel voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar: 2017.
– Perceeloppervlakte: 247 M².
– Woonoppervlakte: 190 M².
– Inhoud: 764 M³.
– Onder strakke industriële architectuur gebouwde stadsvilla.
– Alle kozijnen zijn uitgevoerd in gemoffeld aluminium, waardoor schilderen niet meer nodig is.
– Geheel naar eigen wensen en ideeën nog in te richten op de eerste- en tweede verdieping.
– Eigen oprit aan de achterzijde van het perceel.
– Het gehele pand is voorzien van vloerverwarming, die per verdieping en vloerveld is te regelen.
– De woning is aangesloten op de stadsverwarming en in combinatie met de gekozen installaties en zonnepanelen wordt voldaan aan de hoogste eisen van duurzaamheid. Het afgelopen jaar is de woning meer dan energieneutraal geweest.
– De ventilatie in het pand wordt geregeld door een mechanische wtw ( warmteterugwin ) installatie.
– Vrijstaande houten berging met elektriciteitsaansluitingen.
– Ligging op een hoekperceel met aan de voorzijde vrij uitzicht over de groene Lonnekerbleek en speelvoorzieningen in de nabije omgeving.
– Cultureel hart van Enschede, een absolute hotspot voor wonen, werken en recreëren.
– Alle denkbare voorzieningen, (basis)scholen, sport- en speelvoorzieningen binnen handbereik.
– Het stadscentrum van Enschede is eveneens binnen enkele minuten per auto, fiets en/of openbaar vervoer bereikt.
– De woning is ontworpen door architect Wim Oosterhuis.
– De bouwkundige aannemer is het gerenommeerde aannemersbedrijf gebr. Meijerink b.v. uit Lonneker. De installaties zijn gerealiseerd door Lesscher installatietechniek uit Saasveld.

In de koopovereenkomst zullen de navolgende zaken worden opgenomen:
– Schriftelijkheidsvereiste: partijen zijn pas gebonden niet eerder dan dat er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend door partijen (schriftelijkheidsvereiste).
– Het stellen van een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding: in overleg.
Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist ter hoogte van 10% van de koopsom.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op de website van NVM Twente.

Bijzonderheden

  • Schuur / berging (vrijstaand hout)
  • Volledig geïsoleerd
  • Achtertuin
  • Voortuin
  • Zijtuin

Interesse in deze woning?