Home Bedrijfspanden Goor – Irisstraat 2-02

Goor Irisstraat 2-02

  • 2005
marcel kon

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Plan een afspraak

Omschrijving

Gelegen in het Medisch Centrum “de Oliphant” aan de Irisstraat 2 te Goor bieden wij u deze praktijk-/kantoorruimte van circa 100 m² te huur aan. De Oliphant is een multidisciplinair gezondheidscentrum in het centrum van Goor en gelegen direct naast het NS treinstation. De te huur aangeboden ruimte ligt op de begane-grond, samen met de apotheek. De bestemming van het perceel is maatschappelijk. In het centrum de Oliphant zijn tevens een fysiotherapeut, een buitenpoli van het de Ziekenhuis Groep Twente, Carint, huisartsen, Mediant, podotherapie en een thuiszorgorganisatie gevestigd.

Met zijn ideale locatie binnen het Medisch Centrum “de Oliphant” profiteert u van de voordelen van een gevestigde medische omgeving. Het centrum trekt een divers publiek van patiënten en zorgprofessionals, waardoor er een constante stroom van potentiële cliënten en samenwerkingsmogelijkheden is.

De praktijk-/kantoorruimte van circa 100 m² biedt voldoende ruimte voor het inrichten van uw praktijk. De ruimte was tot voor kort in gebruik als praktijkruimte voor een tandartsenpraktijk. U kunt de ruimte echter naar eigen wens aanpassen en inrichten, zodat deze aansluit bij de specifieke behoeften.

De Irisstraat is gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. De nabijheid van andere medische voorzieningen, winkels en horecagelegenheden zorgt voor een levendige omgeving die aantrekkelijk is voor zowel cliënten als medewerkers.

Kortom, deze praktijk-/kantoorruimte in het Medisch Centrum “de Oliphant” biedt u de perfecte gelegenheid om uw maatschappelijke zorginstelling te vestigen op een strategische locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en plan een bezichtiging in. We kijken ernaar uit om samen te werken en u te ondersteunen bij het realiseren van uw zorgdoelen.

Bijzonderheden:
– huurprijs € 170,00 per m²/per jaar (geen BTW)
– servicekosten € 42,59 per m²/per jaar (exclusief BTW)
– bestemmingsplan: Maatschappelijk

Huurovereenkomst op basis van ROZ 230a BW. 5 + 5 jaar. In de huurovereenkomst zal een bankgarantie van 3 keer de maandverplichting worden opgenomen.

Kenmerken

Overdracht

  • Huurprijs€ 170,- per ㎡ per jaar
  • Aangeboden sinds 5 juni 2023
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding In overleg

Bouw

  • Soort Bouw Bestaande bouw
  • Bouwjaar 2005

Oppervlakten

marcel kon

Investeren of beleggen?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Plan een afspraak
wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur