Nieuwbouw in Twente

Nieuwbouw in Twente2020-07-08T09:57:14+02:00

Woningen Reigershof Borne

Straatbeeld Reigershof Borne - nieuwbouw in borne

Reigershof – Borne

Verkoop gestart! Inschrijven mogelijk tot maandag 25 mei 12:00 uur.

In de driehoek Oude Almeloseweg, De Reigershof en de Dikkerslaan te Borne worden 12 levensloopbestendige woningen gebouwd rond een groen binnengebied. Een fraaie en groene wijk om te wonen, rustig en dichtbij de voorzieningen.

Overzichtsfoto nieuwbouw Reigershof in Borne

Het aanbod bestaat uit drie woningtypes:

 • 1 x Roerdomp – tussenwoning
 • 8 x Purperreiger – 2-1 kapwoning
 • 3 x Zilverreiger – vrijstaande woning

De woonoppervlaktes variëren van circa 90 – 129 m2 (inclusief inpandige berging). Prijzen vanaf € 282.500 tot € 515.000 V.O.N.

Bekijk het plan

Woning Twickelerblokweg Borne

Kavels Twickelerblokweg - Borne

Twickelerblokweg – Nieuwbouw in Borne

€ 350.000,- k.k.

Aan de rand van de bebouwde kom van Borne op 5 minuutjes afstand van het gezellige dorpscentrum en nabij uitvalswegen liggen twee kavels die te koop worden aangeboden. De bouwkavels hebben beide een oppervlakte van ca. 2.000 m² en grenzen direct aan de achtergelegen weilanden.

 • Bouwkavels met een oppervlakte van ca. 2.000 m²

 • Bepaal zelf hoe uw toekomstige woning er uit komt te zien

 • Mogelijkheid om circa 1 ha (10.000 m²) grond er bij te kopen

 • Overdracht kan plaats vinden vanaf 2019

Bekijk deze kavel

Bedrijfspanden

Kavels Twickelerblokweg - Borne

Scholtensoven fase 2 – Borne

€ 34.950,- vrij op naam

Nieuw te bouwen flexibel in te delen bedrijfsunits, centraal gelegen op Bedrijvenpark de Veldkamp te Borne. Keuze uit een standaard casco oplevering of een indeling op maat. Meerdere units beschikbaar met 40 M² tot 120 M².

 • Oppervlakte vanaf 40 M²

 • Volledig geïsoleerd

 • Voorzien van gas- water- en elektra aansluiting

 • Eigen parkeerplaats

Bekijk dit pand

Nieuwbouw in Borne en heel Twente

Wil je er als eerste bij zijn als het gaat om nieuwbouw in Twente? Ontdek hier nieuwbouwprojecten in populaire steden zoals Borne, Almelo, Enschede, Losser en Hengelo. We plaatsen zowel nieuwe woning- en appartementen projecten als kavels en bedrijfspanden. Dankzij onze gunstige ligging in zowel Borne als Enschede, biedt Marcel Kon Makelaardij een sterk netwerk met bouwaannemers, gemeenten en woningcorporaties uit omringende plaatsen.

Vind je nieuwbouw in Borne en omstreken | Van woning tot bedrijfspand

Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwbouw in Borne, Enschede of Hengelo, kavels en toekomstige zakelijke nieuwbouwprojecten? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Of kom gerust eens langs bij één van onze vestigingen in Enschede of Borne en maak kennis met ons team.

Op zoek naar appartementen of wonen in één van de andere prachtige plekken van Twente zoals Haaksbergen, Oldenzaal, Wierden of Tubbergen? Stuur ons een mail en wij zullen op zoek gaan naar nieuwe projecten die mogelijk interessant kunnen zijn. Volg het laatste nieuws op onze Facebookpagina.