Home Nieuwbouw in Twente

Nieuwbouw in heel Twente

nieuwbouw in twente - Verhuurmakelaar Enschede en Borne

Momenteel hebben wij geen nieuwbouwaanbod. Als we weer nieuwbouw aanbieden vindt u dat op deze pagina.

Inwoners van Twente zullen het allemaal beamen. Hier wonen is prachtig! Van Haaksbergen en Wierden tot aan Oldenzaal, Tubbergen en natuurlijk Enschede, waar je ook komt, overal wordt je verrast door de combinatie van natuur, modern architectuur en een rijke geschiedenis. Wil je er als eerste bij zijn als het gaat om nieuwbouw in Twente? Ontdek hier nieuwbouwprojecten in populaire steden zoals Borne, Almelo, Enschede, Losser en Hengelo. We plaatsen zowel nieuwe woning- en appartementen projecten als kavels en bedrijfspanden. Dankzij onze gunstige ligging in zowel Borne als Enschede, biedt Marcel Kon Makelaardij een sterk netwerk met bouwaannemers, gemeenten en woningcorporaties uit omringende plaatsen.

Vind je nieuwbouw in Borne en omstreken

Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwbouw in Borne, Enschede of Hengelo, kavels en toekomstige zakelijke nieuwbouwprojecten? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Of kom gerust eens langs bij onze vestiging in Enschede of Borne en maak kennis met ons team.

Op zoek naar appartementen of wonen in één van de andere prachtige plekken van Twente zoals Haaksbergen, Oldenzaal, Wierden of Tubbergen? Stuur ons een mail en wij zullen op zoek gaan naar nieuwe projecten die mogelijk interessant kunnen zijn. Volg het laatste nieuws op onze Facebookpagina.

Nicky Borkent

Wonen in Twente?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Wat is mijn
huis waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur