Nieuwbouw in Twente2021-05-05T16:53:36+02:00

Momenteel hebben wij geen nieuwbouwaanbod. Als we weer nieuwbouw aanbieden vindt u dat op deze pagina.

Nieuwbouw in Borne en heel Twente

Inwoners van Twente zullen het allemaal beamen. Hier wonen is prachtig! Van Haaksbergen en Wierden tot aan Oldenzaal, Tubbergen en natuurlijk Enschede, waar je ook komt,  overal wordt je verrast door de combinatie van natuur, modern architectuur en een rijke geschiedenis. Wil je er als eerste bij zijn als het gaat om nieuwbouw in Twente? Ontdek hier nieuwbouwprojecten in populaire steden zoals Borne, Almelo, Enschede, Losser en Hengelo. We plaatsen zowel nieuwe woning- en appartementen projecten als kavels en bedrijfspanden. Dankzij onze gunstige ligging in zowel Borne als Enschede, biedt Marcel Kon Makelaardij een sterk netwerk met bouwaannemers, gemeenten en woningcorporaties uit omringende plaatsen.

Vind je nieuwbouw in Borne en omstreken | Van woning tot bedrijfspand

Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwbouw in Borne, Enschede of Hengelo, kavels en toekomstige zakelijke nieuwbouwprojecten? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Of kom gerust eens langs bij onze vestiging in Enschede of Borne en maak kennis met ons team.

Op zoek naar appartementen of wonen in één van de andere prachtige plekken van Twente zoals Haaksbergen, Oldenzaal, Wierden of Tubbergen? Stuur ons een mail en wij zullen op zoek gaan naar nieuwe projecten die mogelijk interessant kunnen zijn. Volg het laatste nieuws  op onze Facebookpagina.