Home Taxatie

Taxateur voor Borne e.o.

bedrijfswoning kopen in twente - nieuwbouw in borne

Taxatie is afgeleid van het Latijnse woord ‘Taxare’ en betekent het op waarde schatten van een goed. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het op waarde schatten van alle type woonhuizen in de Regio Twente. Voor een taxatie in Twente kun je gebruik maken van onze 48-uurs taxatieservice! Lees hier meer over onze NWWI taxatie.

Onze erkende taxateurs staan voor je klaar!

Binnenkort een woning kopen of verkopen? Wij leveren het compleet uitgewerkte (gevalideerde) taxatierapport binnen 48 uur nadat wij de woning hebben opgenomen. Onze taxatierapporten worden door alle banken en geldverstrekkende instanties in Nederland geaccepteerd aangezien onze taxateurs staan ingeschreven in het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) en wij als kantoor zijn aangesloten bij de validatie instantie NWWI.

Met onze 48-uurs taxatieservice ben je dus snel geholpen en ontvang je een goed onderbouwd taxatierapport dat voldoet aan alle voorschriften die door banken en verzekeraars zijn gesteld. Voor het zo spoedig laten verlopen van taxaties, vul het formulier in via de knop.

Waar heb je o.a. een (gevalideerd) taxatie voor nodig?

  • Als je een woning hebt gekocht en deze geheel of gedeeltelijk wil financieren met een hypothecaire geldlening.
  • Als je de huidige hypotheek wil verhogen of wil oversluiten.
  • Verlagen opslag rentetarief omdat je woning flink in waarde is gestegen.
  • Als je bij echtscheiding de waarde van de gezamenlijke woning moet weten voor verdeling of herfinanciering.
  • Bij een mogelijke nalatenschap waar je de waarde nodig hebt voor aangifte van successie (te betalen belasting op de erfenis), maar ook om te bepalen of de nalatenschap wel of geen positieve waarde heeft.

Onze taxateur in Borne is direct inzetbaar

Heb je op korte termijn een het rapport van de woningtaxatie nodig en zoek je een erkend taxateur waarmee je snel kunt schakelen? Onze taxateurs uit Borne zijn altijd bereikbaar en kunnen je daarom direct van dienst zijn met taxeren. Wij streven altijd om binnen 48 uur een taxatierapport af te geven en doen we voor een tarief incl alle werkzaamheden. Kortom; bij Marcel Kon Makelaardij, erkende NVM makelaars, garanderen we een snelle en nauwkeurige taxatie van de staat van jou woonhuis, essentieel voor een geïnformeerde koopbeslissing.

Ricardo Matarrese

Vraag een taxatie aan!

Wil je meer informatie of wil je een taxatie plannen, maak dan gebruik van het formulier op deze website en vraag het taxatierapport aan. Wij helpen je graag verder!

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur