Taxatie2021-02-03T10:05:36+01:00

Taxateur voor Enschede, Hengelo en Almelo

Taxatie is afgeleid van het Latijnse woord ‘Taxare’ en betekent het op waarde schatten van een goed. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het op waarde schatten van alle type woonhuizen in de Regio Twente. Voor een taxatie in Twente kun je gebruik maken van onze 48-uurs taxatieservice! Lees hier meer over onze NWWI taxatie.

Plan gratis afspraak in
 

Onze taxateur voor Enschede, Hengelo en Almelo staat voor je klaar

Wij leveren het compleet uitgewerkte (gevalideerde) taxatierapport binnen 48 uur nadat wij de woning hebben opgenomen. Onze taxatierapporten worden door alle banken en geldverstrekkende instanties in Nederland geaccepteerd aangezien onze erkend NVM makelaars staan ingeschreven in het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) en wij als kantoor zijn aangesloten bij de validatie instanties NWWI en TVI.

Met onze 48-uurs taxatieservice ben je dus snel geholpen en ontvang je een goed onderbouwd taxatierapport dat voldoet aan alle voorschriften die door banken en verzekeraars zijn gesteld. Voor het zo spoedig laten verlopen van taxaties, vul onderstaand formulier in.

Wanneer een heb je het taxatierapport nodig?

  • als je een woning hebt gekocht en deze geheel of gedeeltelijk wil financieren met een hypothecaire geldlening;
  • als je de huidige hypotheek wil verhogen of wil oversluiten;
  • als je bij echtscheiding de waarde van de gezamenlijke woning moet weten voor verdeling of herfinanciering;
  • bij een mogelijke nalatenschap waar je de waarde nodig hebt voor aangifte van successie (te betalen belasting op de erfenis), maar ook om te bepalen of de nalatenschap wel of geen positieve waarde heeft.