Home Diensten Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar in Borne

bedrijfsmakelaar en makelaar voor deurningen en Verhuurmakelaar Almelo en Hengelo

Een woning kopen doe je niet elke dag. Maar als je het wel doet, neem je dan een aankoopmakelaar mee?

Als je een auto koopt kun je in koerslijsten kijken en er voor kiezen om een auto met (Bovag) garantie aan te schaffen. Als je echter een woning gaat kopen en een veel grotere investering moet doen, welke zekerheden heb je dan? En wie bepaalt eigenlijk de vraagprijs? Een aankoopmakelaar kent de regionale woningmarkt en kan je hierbij begeleiden.

Krijg aankoopbegeleiding van onze makelaars in Twente vanuit Borne

Een woning kopen is een grote beslissing en een investering waar je vaak lang aan vast zit. Wil je meer zekerheid en advies over die leuke woning die je gezien hebt? En wil je daarnaast zeker weten dat je niet teveel betaalt? Maak dan gebruik van onze aankoopbegeleiding. Wij gaan met je mee als aankoopmakelaar en adviseren je over alle aspecten van jouw mogelijke aankoop en ondersteunen je bij het onderhandelen. Ook vertellen we je over juridische zaken en wat de notaris precies voor je gaat doen bij een aankoop. Voor vragen die ná de housewarming party nog te binnen schieten staan wij zelfs nog voor je klaar. Voor een veilig en vertrouwde aankoopbegeleiding kies je dus Marcel Kon Makelaardij.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij informeren je graag verder over onze aankoopbegeleiding. Wil je een woning verkopen? Ook dan kunnen we je prima van dienst zijn.

Ook als verkoopmakelaar in Borne staan we voor je klaar

Naast het ondersteunen bij het aankopen van een woning, treden we ook op als verkoopmakelaar in de regio Twente. Iedere week plaatsen wij nieuw aanbod uit de regio op onze website. Sta je op het punt te verhuizen en wil je je woning verkopen? Dan komen we graag met jou in contact. We willen graag onze klanten beter leren kennen en de reden weten van de verkoop. Hierbij stellen we enkele essentiële vragen die leiden tot de meest succesvolle verkoopstrategie.

Uitgebreid marktonderzoek in jouw regio

Onze makelaars zijn helemaal thuis in de Twentse woningmarkt. Desondanks doen we altijd een gedegen en uitgebreid marktonderzoek zodat we altijd alle cruciale informatie actueel hebben. De woningmarkt is op dit moment erg dynamisch en dat heeft effect op de verkoopprijzen. We geven daarnaast tips hoe je jouw woning het beste kunt presenteren en kunnen je bij voorhand ook een waardebepaling geven van jouw woning. Maak gerust een (vrijblijvende) afspraak via 074 – 266 22 25 voor onze vestiging in Borne.

Ricardo Matarrese

Aankoopmakelaar nodig?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur