Home Diensten Bedrijfsmakelaar

Bedrijfsmakelaar voor regio Twente

bedrijfsmakelaar en makelaar voor deurningen en Verhuurmakelaar Almelo en Hengelo

Ben je op zoek naar een bedrijfspand voor eigen gebruik of als investering in de regio Twente? Heb je een geschikt bedrijfspand op het oog in Borne, Hengelo of Almelo en omstreken?

Dan is het verstandig om de hulp in te schakelen van een gecertificeerde vastgoedmakelaar. Naast de woningmakelaardij, zijn wij namelijk ook actief op het gebied van de bedrijfsmakelaardij. Je kunt bij ons terecht voor zowel koop en verkoop, huur en verhuur en diverse advisering van alle soorten bedrijfsonroerendgoed. Marcel Kon is onze gecertificeerde bedrijfsmakelaar. Hij heeft al ruim 30 jaar relevante ervaring met bedrijfs- en zorgvastgoed in de regio Twente, maar ook (ver) daar buiten. Ben je dus op zoek naar een goede makelaar? Neem dan contact op met ons kantoor in Borne en vraag naar Marcel!

Wat doet onze bedrijfsmakelaar in Twente?

Wij begeleiden je bij het vinden en zoeken van het bedrijfspand waar jij naar op zoek bent. Past je huidige pand niet meer bij jouw bedrijf? Is het te klein of juist te groot geworden, heb je toch liever een andere locatie of een andere uitstraling? Wij kunnen je helpen met aankoop, verkoop, huur en verhuur.

Ben je een ondernemer in de zorg? Wij (Marcel en Jordy) zijn al ruim 15 jaar specialist in zorgvastgoed. Of het nu om een kleine praktijkruimte gaat of een heel ziekenhuis. Marcel en Jordy helpen je graag op weg in de wereld van het zorgvastgoed. Bekijk het makelaars team op onze over ons pagina.

Ben je zelf vastgoedeigenaar en wil je een professioneel advies over jouw vastgoed? Wij komen graag een keer bij je langs voor een, in eerste instantie, vrijblijvende quickscan van jouw vastgoedportefeuille.

Ben je op zoek naar een bedrijfspand? Bekijk ons bedrijfsaanbod en ons woningaanbod.

Ruim 30 jaar ervaring als bedrijfsmakelaar in Enschede, Almelo en Hengelo.

Met in totaal ruim 30 jaar ervaring in vastgoed in Twente, waarvan reeds 25 jaar onder de naam Marcel Kon Makelaardij, kunnen wij gerust zeggen dat wij de regio kennen. Neem dus contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak van maandag tot vrijdag.

Staat het pand dat jij zoekt (nog) niet in ons bedrijfsaanbod? Bel ons dan of stuur een e-mail met een omschrijving van het pand dat je zoekt, want niet al ons aanbod in bedrijfspanden staat online. Uiteindelijk werken wij ook voor opdrachtgevers die niet willen laten zien dat zij hun zaak en of bedrijfspand willen verkopen of verhuren.

Maak een afspraak met dé bedrijfsmakelaar in Enschede, Hengelo of Almelo

Heb jij of jouw organisatie een vastgoedportefeuille en wil je dat hier een keer kritisch en professioneel naar gekeken wordt? En wil je dit zonder dat je meteen ‘vast’ zit aan een grote vastgoedorganisatie? Maak dan gebruik van onze expertise. Nodig ons uit om de zaken een keer te komen bespreken. In eerste instantie kost je dit niet meer dan een kopje koffie. Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

marcel kon

Een expert nodig?

Maak een afspraak met onze vastgoed specialist Marcel Kon. Met meer dan 30 jaar ervaring kent Marcel alle aspecten als het gaat om koop, verkoop en verhuur van vastgoed.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur