Home Diensten Verhuurmakelaar

De verhuurmakelaar in Borne

bedrijfsmakelaar en makelaar voor deurningen en Verhuurmakelaar Almelo en Hengelo

Ben je woningbezitter van één of meerdere woningen in de regio Twente en zoek je een verhuurmakelaar die het namens jou kan verhuren? Zoek dan niet verder, want als verhuurmakelaar in Borne kennen we de regio Twente als geen ander. We onderscheiden ons door vooral als een persoonlijke verhuurmakelaar op te treden en dit doen wij inmiddels al meer dan 25 jaar in de Twentse woningmarkt. Een betrouwbare partij dus tussen de vele nieuwe makelaars die er zijn.

We zien steeds vaker dat woningbezitters een huis gebruiken als een investering en deze wensen te verhuren aan derden. Anderzijds wil je wel dat degene die je woning gaat huren een goede match is. Marcel Kon Makelaardij kijkt kritisch naar de kandidaat huurder(s) en matcht deze met de wensen van de verhurende partij, jij dus in dit geval. Dankzij ons grote (professionele) netwerk en goede naamsbekendheid als verhuurmakelaar in de regio Twente kunnen wij je woning snel genoeg onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Is de juiste kandidaat huurder vervolgens gevonden? Dan zorgen wij ook voor de nodige screening door middel van onze software. Uiteraard volgt hierna een ROZ-huurovereenkomst wonen en zullen wij de oplevering verzorgen met de huurder(s). Indien gewenst kunnen wij ook het gehele operationele beheer uit je handen nemen. Dan heb je zelf totaal geen omkijken meer naar de dagelijkse aspecten rondom het verhuren van je woning(en).

Voor al je vragen of het plannen van een kennismaking neem dan mail ons dan via onderstaand formulier. We helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend gesprek inzake de verschillende mogelijkheden.

 

De verhuurmakelaar in Borne
die altijd voor je klaarstaat

Als verhuurmakelaar in Borne laten we je niet aan je lot over.

Zet je de eerste stap als verhuurder van een woning, dan zorgen we dat je goed wordt begeleid in het proces omtrent wet- en regelgeving. Voor het verhuren van een woning gelden namelijk specifieke regels en als verhuurder heb je te maken met verplichtingen naar je huurders toe. Hoe dit precies in elkaar zit en wat de belangrijkste aandachtspunten zijn, vertellen we je graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Neem dus gerust vrijblijvend contact op met onze verhuurmakelaars in Borne voor een kennismaking of meer informatie. Wil je een huis verkopen? Ook dan zijn we je graag van dienst!

Meer over verkoopmakelaar

Neem contact op met ons team

Kortom, ben je op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar? Dan ben je absoluut bij ons aan het juiste adres. Marcel Kon Makelaardij heeft met ruime ervaring in het verhuren van diverse soorten woningen, van appartementen tot huizen. Wij begrijpen de specifieke behoeften van zowel verhuurders als huurders en hanteren transparante algemene voorwaarden. Onze professionele makelaars kunnen je woning taxeren en adviseren over de beste verhuurmogelijkheden. Bekijk ons aanbod aan huurwoningen en neem contact met ons op voor meer informatie over onze verhuurdiensten. Bij Marcel Kon Makelaardij hebben we het verhuurproces geoptimaliseerd om je te helpen bij het vinden van de perfecte huurder of woning.

Bespreek je wensen met het team van Marcel Kon Makelaardij en kies een medewerker uit ons team, dan kijken we graag wat mogelijk is op het gebied van huur en verhuur voor beide partijen en dat geldt overigens voor alle woningen, groot of klein, nieuw of oud. Op zoek naar een koopwoning? Klik dan hier.

marcel kon

Maak een afspraak met onze verhuur makelaar in Twente

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur