Home Over ons

Ons team staat voor je klaar!

Marcel Kon

NVM Makelaar, Taxateur Eigenaar

Jordy Zwarteveen

NVM Makelaar, Taxateur Eigenaar

Nienke Oude Egberink

Assistent makelaar

Nicky Borkent

Kandidaat register makelaar

Ricardo Matarrese

Assistent makelaardij

Corine Huisman-Rijnbeek

Commerciële binnendienst

Thuis in elk huis!

Marcel Kon Makelaardij staat voor ruim 25 jaar ervaring in de makelaardij in de regio Twente. Het kantoor, dat in 2015 verhuisd is naar de Grotestraat 251 te Borne, is in 1995 geopend. Door deze jarenlange ervaring, persoonlijke aandacht en integriteit heeft Marcel Kon Makelaardij een uitstekende reputatie opgebouwd in de Twentse vastgoed- en woningmarkt.

In 2017 hebben wij een nieuw en verfrissend kantoor geopend aan de Haaksbergerstraat 252 te Enschede. Met kantoren in Borne en Enschede zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio Twente en daardoor volledig op de hoogte van alle relevante (prijs)ontwikkelingen van deze woningmarkt. Het is ons ’thuis’.

Marcel Kon Makelaardij wil graag de toegevoegde waarde zijn bij één van de belangrijkste beslissingen in je leven; namelijk het kopen van je woning of bedrijfspand dan wel het verkopen van je woning of bedrijfspand.

Marcel Kon Makelaardij maakt onderdeel uit van huurbazen.nl

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur