Home Huis kopen in Almelo

Een huis kopen in Almelo

huis kopen in almelo, hengelo of zenderen

Er zijn volop mogelijkheden om te wonen in het prachtige Almelo Overijssel. De levendige binnenstad, de kenmerkende woonwijken of de prachtige nieuwbouw projecten aan de rand van de stad. Almelo biedt keuze uit luxe villa’s, ruime bungalows en authentieke herenhuizen. Maar vergeet zeker niet de sfeervolle hofjes en buurtjes met jaren ’20 en ’30 woningen. Elk wijk heeft zo z’n eigen stijl, maar ook vooral veel groen!

Leven in de Indië
Op loopafstand van het centrum van de stad is een geheel nieuw stuk binnenstad uit de grond gestampt. Super mooi, verrassend en heel divers. In de Indië, zoals de wijk heet, word je geïnspireerd om te gaan wonen door de combinatie van groen, water en een uniek uitzicht op moderne architectuur. De oude historische fabrieksgebouwen zijn nog in tact gehouden met verwijzing naar het verleden. Binnen 10min ben je in het centrum waar je cultuur kunt snuiven en je kunt vermaken in de vele uitgaansgelegenheden en horeca die Almelo rijk is. Geïnspireerd geraakt om te verhuizen? Je woonhuis verkopen kan natuurlijk óók via Marcel Kon Makelaardij!

In Almelo is er altijd wat te doen

Almelo is de afgelopen jaren onderhevig geweest aan continue ontwikkeling. Hiervoor is reeds in 2001 de basis gelegd met het Masterplan Almelo. Het doel van dit plan was om de stad weer nieuw leven in te blazen met een focus op wonen en recreëren. Het resultaat mag er dan ook wezen met een sterk verbeterd infrastructuur, beter openbaar vervoer en meer aandacht voor wonen. Het heeft tot februari 2019 geduurd dat er is begonnen met de herinrichting van de binnenstad. Waar je nu ook kijkt, Almelo is continue in ontwikkeling om het een nóg leukere stad te maken om er te wonen en werken.

Zoek je de ruimte? Huis kopen in Almelo is een goede keus!
Houd je van ruimte en vermijd je liever de hectiek van een grote stad? Kies dan voor een van de mooie huizen in één van de vele dorpen nabij Almelo. Wierden, Vriezenveen, Hoge Hexel en Zenderen liggen net buiten de stad en zijn goed bereikbaar. Of koop of huur een appartement! Hier vind je meer vrijheid, rust en natuur zonder dat je te ver verwijdert bent van een stad als Almelo. Overigens, wist je dat het woordje ‘lo’ in de plaatsnaam betekent dat je in een bosrijke omgeving terechtkomt? Bekijk dus gauw ons huizenaanbod in Almelo in deze groene plaatsen en koop je huis vertrouwd en zeker bij een gecertificeerde makelaar met de beste score op funda.

Alles in de buurt en genoeg te doen

Gewoon lekker wonen in Almelo met je gezin, waar je je kinderen op een veilige manier kunt laten opgroeien? Genoeg mogelijkheden in de vele woonwijken. Elk woonwijk heeft een winkelcentrum in de nabijheid met voldoende faciliteiten en winkels. Zoek je iets meer reuring? Het centrum van Almelo wacht je op met de vele horeca gelegenheden, winkels om te shoppen en uitgaansmogelijkheden. Kom met de fiets of pak de bus, het openbaar vervoer is goed geregeld en je bent meestal met 10min in het centrum.

Geniet van de vrijheid die Twente te bieden heeft
Een onontdekt stuk natuur waar wij Twentenaren maar trots op zijn. Waar de Utrechtse Heuvelrug of De Veluwe erg bekend zijn bij Nederlanders wordt het prachtige Twente vaak onterecht vergeten. Twentenaren zijn trots en nuchter en genieten van ’the best of both worlds’. Met steden zoals Enschede, Hengelo en Almelo is er genoeg te doen. Maar de keuze om te kiezen voor rust is er ook. Ondanks vele makelaars in de regio, heeft Marcel Kon Makelaardij al sinds 1995 ervaring in de Twentse woningmarkt. Zodoende kunnen we in nagenoeg iedere stad of dorp jou helpen met een geschikte woning dat past bij je wensen. Van een herenhuis, villa, bungalow tot aan een appartement. We hebben het allemaal in ons portfolio.

Huis kopen bij Marcel Kon Makelaardij

In deze tijd waar de woningmarkt enorm actief is, is het meer dan prettig om een partner te hebben die goed kan inspelen op nieuwe veranderingen terwijl we het hoofd koel houden. Het team van Marcel Kon Makelaardij bestaat uit gemotiveerde mensen die zich elke dag inzetten door betrokken, professioneel en deskundig te blijven. Maar ten alle tijde zijn we ook gewoon nuchtere tukkers waarbij de deuren van ons kantoor in Enschede en Borne altijd openstaat. Wat je wensen, stijl of voorkeuren ook zijn , bij Marcel Kon Makelaardij vind je het volgende huis dat bij je past. Neem nu contact op voor meer informatie of loop binnen bij onze kantoren in Enschede en Borne.

Nicky Borkent

Huis kopen in Almelo?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur