Home Huis kopen in Losser

Een huis kopen met dé makelaar in Losser

huis kopen en nieuwbouw in losser en oldenzaal - huis verkopen enschede - Nieuwbouw in Borne

Wonen in een groene omgeving, met toch alle belangrijke zaken in de buurt die je nodig hebt? Dat vraagt om een huis in de gemeente Losser. Van Beuningen en De Lutte tot Glane, Overdinkel en de dorpskern zelf – Marcel Kon Makelaardij is je makelaar in Twente voor de aankoop van jouw woning of kantoor.

Waar wil je wonen in Losser?

  • In de dorpskern
  • Nieuwbouwwijk De Saller
  • Nieuwwbouwproject Wonen in Dinkeldal
  • Een van de omliggende dorpen

Hieronder diepen we enkele van deze mogelijkheden alvast voor je uit. Bekijk ons woningaanbod.

Wonen in Dinkeldal
Patio- en vrijstaande huizen, 30 stuks – dat vind je in het nieuwbouwplan Wonen in Dinkeldal. Dankzij hoogteverschil in de huizen kijk je uit over het prachtige Dinkeldal. Dit kleine woonproject is enorm in trek. De ervaring leert echter dat er door omstandigheden ook geregeld weer een plek vrij komt in nieuwbouwwijken, dus vraag snel naar de mogelijkheden.

Misschien nog plek in nieuwbouw De Saller
Aan het noorden van Losser vind je De Saller. Hier zijn twee bijzonder groene, nieuwe wijken in aanbouw. Je waant je op de ruime kavels echt buitenaf. En toch ligt het winkelcentrum op loopafstand. Je vindt hier zowel twee-onder-een-kaphuizen als vrijstaande nieuwbouw. Veel kavels zijn al verkocht, maar we speuren graag voor je naar een plek.

Tips huis kopen in Losser
winkels & meer gezelligheid

In het dorp Losser vind je maar liefst 100 winkels met alles wat je nodig hebt. Allereerst voor je dagelijkse eten en drinken: van ambachtelijke zaken als een groenteman, bakker en slager tot grote supermarkt. Daarnaast shops voor je cadeaus en lifestyle: boetiekjes, bloemisten, opticiens en beautycentra. Ook is er in de zomer gezellige braderie in het dorp en op het plein.

Sportief in het groen
Waar je ook precies in de gemeente Losser wilt wonen, binnen enkele minuten wandel of fiets je in het groen. Aan de oostkant ben je vrijwel direct in het prachtige natuurgebied Gildehauser Venn en Tutenvenn; het Duitse woord ‘venn’ verwijst hier naar zowel (hoog)veengebied als vennetjes in vochtig heideterrein afgewisseld met duinen.

Aan de noord-westkant ben je in een mum van tijd in de bossen bij Landgoed ’t Borghuis en het Haagse Bos van Natuurmonumenten. Of sla een balletje op de vlakbij gelegen golfbaan.

Nostalgie & cultuur snuiven
Hou je van ‘oude mensen en de dingen die voorbij gaan’? Ook dan is een woning kopen met onze makelaar in Losser een goed idee voor jou. Hier vind je bijvoorbeeld de steenfabriek, vandaag de dag een rijksmonument. Ook in en om het unieke cultuurpark Erve Kraesgenberg snuif je vervlogen tijden op: gebouwen opgetrokken met oorspronkelijke materialen en technieken en oude gaarden, zoals een kruidentuin en rosarium/beeldentuin. En hebben we de oude waterbron aan de Raedthuisstraat al genoemd?

Inpakken & wegwezen
We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar wil je toch eens even weg uit de prachtomgeving van Losser? Dan zit je dankzij de vlakbij gelegen N374 zo op de snelweg naar Oldenzaal, Enschede of het (wilde) westen. Als NVM makelaar geven we je graag meer advies over wonen, koop en huur in deze prachtige gemeente.

Geldzaken helpen regelen
De gemeente Losser helpt allerlei mensen die een huis willen kopen met geld. Van starters op de huizenmarkt tot mensen die wat meer op leeftijd komen en zelfstandig willen blijven wonen. Daarom brengen wij als makelaar graag in contact met de gemeente. Voor een starterslening of een lening waarmee jij je huis laat aanpassen voor de toekomst. Ook voor advies hoe jij je huis duurzaam maakt, leiden we je graag naar met de juiste mensen bij de gemeente.

Kom langs bij onze makelaar nabij Losser

Wat je stijl, voorkeur of favoriete manier van wonen en leven ook is, bij Marcel Kon Makelaardij vind je het huis dat bij je past. Neem nu contact op. Of loop binnen bij onze kantoren in Enschede en Borne. Keer terug naar onze home pagina voor al het aanbod en geef je zoekopdracht op in onze zoekfunctie voor het meest recente aanbod in de markt.

Nicky Borkent

Huis kopen in Losser?

Nog geen idee wat je wilt doen? Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur