Home Makelaar Delden

Vind je huis met onze
Makelaar in Delden

Marcel Kon Makelaar Delden

Het zijn uitdagende tijden om een huis te kopen onder de vraagprijs of verkocht te krijgen boven de vraagprijs. Ons team staat je elke dag te woord om je zo snel en efficiënt mogelijk te helpen. Dat kunnen we doen door dat we beschikken over jarenlange ervaring in de Twentse woningmarkt. Met een topteam van erkende NVM makelaars en taxateurs zijn we jouw uitstekende partner voor het vinden van je huis in Enschede, Borne, Hengelo en Almelo. Regio Twente is ONS regio! Bekijk ons team.

Op zoek naar een makelaar in Delden? Als dé expert in het Hof van Twente, staat we tot je dienst voor alle stappen van het koop- en verkoopproces van je huis. Of je nu een huis wilt verkopen in Delden, Hengevelde, Bentelo of ergens anders in Hof van Twente, wij zijn er om jou te begeleiden. Onze deskundige makelaars kennen de markt als geen ander en zijn klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte woning of het verkopen van jouw huidige huis. Je kunt alle nieuws en updates over ons volgen hier op Facebook, en voor meer informatie over ons privacybeleid kunt u onze privacyverklaring bekijken. En ook vanuit de regio de Hof van Twente, staan we bij om jou te assisteren bij al je vastgoedbehoeften. Bekijk meer hier.

Wonen nabij landgoed Twickel in Delden

Zeg je Delden dan ontkom je niet aan het prachtige landgoed Twickel. Cultureel erfgoed van Twente met kasteel Twickel in het centrum. Een prachtige omgeving waar je een hele dag heerlijk kunt wandelen met de hond, de mooie tuinen kunt bewonderen of het museum kunt bezoeken met je kinderen.

In Delden valt nóg iets op. En dat is ruimte. Het is totaal anders dan wonen in de grote stad, zoals Enschede of Hengelo. In Delden vind je de kans om te wonen aan de randgebied met uitzicht over prachtige weilanden. Is het wonen in een luxe ruime villa jouw droom? Dan is een huis kopen in Delden zeker de moeite waard. Neem direct contact met ons voor het maken van een afspraak.

Register Taxateur voor Delden voor betrouwbare taxaties

Voor het aanvragen van een hypotheek kan een taxatierapport vereist zijn. Ook in het geval van scheiding is een taxatierapport vereist. Het team van Marcel Kon makelaars kent meerdere officiële erkende woningtaxateurs die je een garandeert taxatierapport kunnen geven voor de grote en kleine steden in Twente, zoals Enschede, Borne, Almelo, Oldenzaal en Hengelo. Wij werken volledig conform wet- en regelgeving van het NWWI en NHG. Het resultaat is dat jij een eerlijk een betrouwbaar rapport ontvangt en dat kan sneller dan je denkt! Wel zo prettig in een snel veranderende en turbulente woningmarkt als die van nu.

Nieuwbouw in Delden

Ook in Delden wordt druk gebouwd aan de toekomst met nieuwe bouwprojecten voor starters en woningbezitters die de stap omhoog willen zetten. Enkele projecten die we willen toelichten zijn:

  • Project aan de Morsweg
  • Project Ranninkschool en Toonladder

Nabij Delden, in Markelo, zijn ook twee plekken toegewezen voor nieuwbouw projecten. Het gaat om:

  • De Esch
  • Locatie basisschool De Welp
  • Locatie volkstuintjes aan de Hemmelweg

De #1 makelaar in Delden én voor heel Twente

Met kantoren in Enschede en Borne zijn we goed vertegenwoordigd in de Twentse woningmarkt en weten we precies waar de kansen liggen. We kennen de regio uit onze broekzak en gebruiken onze kennis en expertise om onze klanten de best mogelijke woning te vinden. Wekelijks vind je nieuw woningaanbod op onze website in diverse plekken. Ook zijn wij in te schakelen als aankoopmakelaar in Enschede & Twente, voor als je moeite hebt met het vinden van de juiste woning of als je deskundig aankoopadvies zoekt voor een woning die je op het oog hebt. Ook als een partij zoekt voor taxaties kun je bij ons terecht. Lees meer informatie over NWWI taxaties.

Ricardo Matarrese

Ons als je aankoopmakelaar? Neem contact op!

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur