Home Makelaar Haaksbergen

Thuis komen met onze
Makelaar voor Haaksbergen

makelaar in haaksbergen en Gratis waardebepaling

Waar hou jij van als je lekker wilt wonen en leven? Kies je voor sport, ontspanning, winkelen of socializen bij een vereniging of buurtcentrum? Als makelaar voor Haaksbergen en omgeving helpt Marcel Kon Makelaardij je met vinden van jouw ideale plek en huis waar dit samensmelt.

Waarom wonen in Haaksbergen?

Elke wijk van ‘Hoksebarge’, zoals het in het Twents heet, heeft zo zijn eigen charmes en inspiratie. Natuur vind je sowieso overal om de hoek. Daarnaast onder meer veel basisscholen, winkels, sportmogelijkheden en buurtcentra, ook in het klein St. Isidorushoeve en Buurse. Wat zijn voor jou de pluspunten om te wonen in het ‘grote’ dorp of de kerkdorpen? Vertel ze ons.

Waar wil je leven? Voor ieder wat wils

In het dorp zélf zijn er meerdere wijken om uit te kiezen. Als makelaar voor Haaksbergen lichten we ze hieronder voor je uit:

  • ’t Wolferink: jaren 80+, pareltjes zijn hier de huizen met tuinen die naar het water aflopen
  • Zienesch: vernieuwde woonwijk met onder meer buurtsuper, cafetaria en huisartsen
  • Hassinkbrink: nieuwste woonwijk met veel koopwoningen, kinderen en groen

Het gemak van wonen in of vlakbij ‘t centrum

  • Centrum
  • De Pas

In Centrum vind je veel afwisseling tussen oudere huizen (1955) en nieuwere en voor oudere mensen onder meer een woonzorgcentrum staat. Het centrum geniet trouwens onder meer vanwege het winkelgebied met busstation, de bieb, het theater, Museum Buurtspoorweg en de molen. En een park om heerlijk te wandelen of – bij mooi weer – te picknicken.

Aan de noordkant tref je nog De Pas, een kleine wijk uit de jaren 60 met rijhuizen, twee-onder-een-kap en ouderenwoningen. Heb je kinderen die (bijna) naar het voortgezet onderwijs gaan? Dan zit je hier ook goed, vanwege een vestiging van het lokale lyceum.

In de Veldmaat tref je voor ieder wat wils woningtypes: rijwoningen, bungalows, twee-onder-een-kap, geschakelde en vrijstaande huizen. De bouwjaren verschillen nogal. Van vóór de jaren 60 tot jaren 60, 70 en 90. Maar ook de nieuwbouwwijk De Greune Linde. Met volop buitengebied in je ‘achtertuin’ is het hier dan ook prettig leven. Ook omdat de andere bewoners hier meestal nogal met elkaar meeleven. (van vroeger uit een dorp) Wil je ook prettig blijven wonen als je wat ouder wordt? In deze wijk staat ook een verpleegtehuis, gezondheidscentrum en buurtwinkelcentrum.

Nieuwbouw in Haaksbergen

  • Bargingshoeve: 10 hoogwaardige appartementen en 2 vrijstaande woningen gelegen in de Veldmaat
  • Groenrijck: 12 kavels, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen gelegen aan de rand van Haaksbergen

‘De Hoeve’ – typisch kerkdorp

Als je hier uit de buurt komt, dan weet je dat mensen in Sint Isidorushoeve praten over ‘De Hoeve’ als kerkdorp. Mensen leven hier enorm mee met elkaar en trekken veel met elkaar op. Veel verenigingsleven, een gemeenschapshuis, sportcentra, een manege – genoeg om je te vermaken.

Buurse – puur natuur

Rij je Haaksbergen uit in de richting van Duitsland, dan kom je vanzelf bij Buurse, hét natuurgebied van de regio. Daarom heet dit ook wel de parel van Haaksbergen. Buurzerzand, Haaksbergerveen, Buurserveen, Witteveen – hier haal je als sport- of natuurliefhebber je hart op. Verder vind je hier onder meer een gemeenschapshuis, café en sportverenigingen. Winkels zijn hier niet, wel een supermarkt tegen de Duitse grens.

Meer weten van ons als makelaar voor Haaksbergen & omgeving?

Op deze website vind je ons woningaanbod voor Haaksbergen. Kun je moeilijk kiezen? Wil je advies? Als makelaar voor Haaksbergen en daarbuiten helpen we je graag. Neem daarom nu contact op. Of loop binnen bij onze kantoren in Enschede of Borne.

Nienke Oude Egberink

Laat ons je droomhuis vinden!

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur