Home Makelaar Oldenzaal

Stads wonen dankzij
onze makelaar in Oldenzaal

huis kopen en nieuwbouw in losser en oldenzaal - huis verkopen enschede - Nieuwbouw in Borne

Trekt de Boeskoolstad – zoals Oldenzaal wordt genoemd – jou om te wonen? Dat begrijpen we als makelaar voor Oldenzaal en omgeving heel goed. Het historische centrum, de moderne nieuwbouw, de ruime uitgaans- en recreatiemogelijkheden, de ziekenhuiszorg; eigenlijk alles wat je als jong of ouder mens nodig kunt hebben, vind je hier. Onze makelaars brengen hier voor jou de juiste woonplek binnen bereik.

Waar woon jij graag?

Kies je voor de knusse binnenstad met horeca, winkels en openbaar vervoer binnen loopafstand? Ga je voor de volkswijken buiten het centrum? Of ben je meer op zoek naar nieuwbouw? Je hebt het helemaal voor het zeggen als je in Oldenzaal wilt wonen. Ontdek hieronder bijvoorbeeld prachtige nieuwbouwprojecten. Als makelaar voor Oldenzaal en verdere regio geven we je er graag advies over koop én huur.

Nieuwbouw in Oldenzaal
Bekijk de projecten

 • Cortile: 23 grote, statige herenhuizen
 • Graven-Es: 2x 14 appartementen
 • Stad-S: 11 huizen
 • ’t Balderijck fase 2: 13 huizen
 • D’Oale Bank: 9 huizen
 • Maurits Veste: 20 huizen
 • Stakenbeek-Bisschop Balderikstraat: 28 huizen

Hieronder lichten we enkele van deze nieuwbouwprojecten uit.

Cortile: wonen op hoog niveau
Luxe. Comfort. Bruisend. Dat zijn de 3 belangrijkste woorden die Cortile, de nieuwste wijk van kenmerken. Lekker in het centrum verrijzen hier prachtige, statige herenhuizen, stadsvilla’s en split-levelwoningen. Je loopt vanuit je voordeur zo de karakteristieke en levendige binnenstad in.

Graven-Esch: wonen op nog hoger niveau
Denk jij bij wonen op hoog niveau net zo goed aan luxe als aan hoogte in meters? Ontdek dan de nieuwe appartementen van de Graven-Esch. Met uitzicht op water en groen voor de ultieme rust. Wees er wel snel bij, want er zijn er nog maar een paar vrij.

Met recreatieplas Het Hulsbeek aan de rand van Oldenzaal heb je sowieso vanuit elke wijk eindeloos veel mogelijkheden. Om te sporten per fiets, rennend of klimmend bijvoorbeeld! Of om te zonnebaden, te pootjebaden met de kinderen of simpelweg zandkastelen te bouwen op het strand.

Actief of minder mobiel
Ben je meer een visser, surfer, quad- of paardrijder? Ook dan haal je je hart op bij de speciale vijvers en parkoersen van Het Hulsbeek. En wil je gewoon een ommetje maken, rustig wandelend of per rolstoel? De verharde paden brengen je met gemak op de mooiste plekjes.

Nog veel meer sport en spel

Voor jong en oud vind je trouwens nog veel meer mogelijkheden voor beweging en ontspanning in en om Oldenzaal. Wat denk je van het volgende:

 • Skateboarden
 • Karten
 • IJsbaan
 • Trimbaan
 • MTB bikepark
 • Binnenzwembad
 • Jeu-de-boulesbaan

Shoppen & entertainment voor iedereen

Ben je een feestbeest? De grote Twentse carnavalsoptocht wil je hier niet missen (behalve als corona speelt…). Datzelfde geldt voor het najaarsspektakel de Boeskool is lös. Los van die specifieke evenementen vermaak je je ook volop in de twee overdekte winkelcentra – weer of geen weer. Kleding, cadeauartikelen, planten en drogisterijwaren; je vindt hier alles bij de hand. En vergeet ook zeker niet de jaarlijkse Ballooning! Eigenlijk heeft Oldenzaal alles wat je maar nodig kunt hebben om er prettig te wonen, te werken, te leven, te ontspannen. Als je toch eens buiten Oldenzaal wilt zijn…

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar misschien wil je af en toe ook eens buiten de stad zijn. Bijvoorbeeld voor je werk, bezoek aan vrienden of vakantie. Dankzij de snelweg A1 om de hoek en het treinstation in het centrum ben je in een mum van tijd op elke andere bestemming. Ook over de grens.

Enthousiast geworden? Bel onze makelaar voor Oldenzaal

Kijk op onze site naar het aanbod in deze stad. Of contacteer onze NVM makelaar voor meer informatie over de gemeente Oldenzaal en de rest van Twente. Wij kennen de wijken, de huizen en de plekjes die jij zoekt en helpen je graag aan je volgende (t)huis. Dus wonen in Denekamp, Hengelo, Almelo of Enschede? Ga voor al het nieuws naar onze aanbodpagina en onze home pagina en vind je woning via onze website.

Nienke Oude Egberink

Wij zijn je verkoopmakelaar!

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur