Home Makelaar voor Deurningen

Nieuwbouw Makelaar voor Deurningen

bedrijfsmakelaar en makelaar voor deurningen en Verhuurmakelaar Almelo en Hengelo

Weleens gehoord van het pittoreske Deurningen, dat dorpje aan de Deurningerbeek? Een van oorsprong kerkdorp dat onderdeel vormt van de Twentse gemeente Dinkelland. Deurningen ligt ten noordoosten van Hengelo en heeft ca. 2000 inwoners. De geschiedenis van Deurningen gaat terug naar de 17e eeuw ( officieel wordt 1665 aangehouden als oprichtingsjaar ). De buurschap Deurningen was in de Middeleeuwen een marke onder het richterambt Oldenzaal. Het dorp is nog steeds voornamelijk rooms-katholiek.

Een bekend spektakel dat bezoekers uit de hele regio trekt zijn de jaarlijkse Fancy Far Feesten (FFF). Deze worden ieder jaar in het eerste weekend van de bouwvak georganiseerd. Deze feesten duren meerdere dagen en tijdens deze festiviteiten zijn er diverse attracties aanwezig, waaronder botsauto’s en grijpautomaten. Ook wordt er een grote tent opgezet, waar voornamelijk ’s avonds optredens plaatsvinden van bekende en minder bekende artiesten.

Genoeg te doen in de omgeving van Deurningen

Er is meer te doen dan je denk in de omgeving van het dorpje Deurningen. Dankzij de centrale ligging tussen Hengelo en de Duitse grens zijn er meer dan voldoende bezienswaardigheden te bezoeken in de directe regio.

Bezoek de Kinderboerderij
Kinderboerderij ’t Weusthag in Hengelo leert kinderen spelenderwijs over de natuur. In het bezoekerscentrum zijn verschillende tentoonstellingen te zien.

Natura Docet Wonderryck Twente
In Natura Docet leren bezoekers van alles over de natuur. Het is zelfs het oudste regionale natuurhistorisch museum van Nederland.

Cosmos Sterrenwacht en Planetarium
Bij Cosmos Sterrenwacht ontdekken bezoekers van alles over weer- en sterrenkunde. Pak dus die telescoop en ontdek het heelal.

Tierpark Nordhorn
De indrukwekkende en zeldzame bosbizon is het boegbeeld van Tierpark Nordhorn. Maar dit bijzondere dier is niet de enige soort in dit dierenpark. Iedere dag is hier iets nieuws te zien en te beleven met meer dan negentig diersoorten.

’t Klauterwoud van Hof Espelo
Ben jij de koning van het Klauterwoud? Ben jij de grote klimkampioen? Ontdek het in ’t Klauterwoud bij Hof Espelo.

Vind het nieuwste woningaanbod op onze home pagina.

Nieuwbouw in Deurningen | Blijf op de hoogte via Marcel Kon Makelaardij

Lijkt het je nou ook fantastisch om te wonen buiten de grote steden, in de rust en natuur van een dorp als Deurningen. Blijf dan op de hoogte van het woningaanbod en bouw kavel projecten van Marcel Kon Makelaardij zoals nieuwbouw in Deurningen. Dankzij onze gunstige ligging in Enschede én Borne, kunnen we de Twentse woningmarkt optimaal bedienen. Wij zijn al sinds 1995 actief in deze regio en maakt ons de uitstekende partij voor het kopen én verkopen van een woning in Twente. Bekijk hier ons woningaanbod.

Je woning verkopen met een ervaren makelaar uit de regio? Ook die staat voor je klaar – maak hier een afspraak.

De makelaar nabij Deurningen die 5 dagen per week voor je klaar staat

Van maandag t/m vrijdag staat ons team voor je klaar met informatie over ons woningaanbod en het beantwoorden van allerlei vragen over koop, verkoop, taxatie en meer. Dat kan telefonisch, maar ook heel modern via Whatsapp. Als team hebben we veel kennis in huis door een gezonde combinatie van NVM makelaars, assistent makelaars en binnendienst medewerkers. Heb je een woning of kavel op het oog die je wilt kopen of zoek je een makelaar die je op de best mogelijke manier kan helpen bij een woningverkoop, dan zij wij de geschikte partner. Via onze website kun je direct een afspraak maken voor een woning taxatie, kennismaking of een vrijblijvende waardebepaling van je huis. We houden van een nuchtere aanpak en zijn trots op onze Twentse komaf. Jij ook? Neem dan gauw contact op, dan zien we je gauw!

Nienke Oude Egberink

Wonen in Deurningen? Schakel ons in als je aankoopmakelaar!

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur