Home Nieuwbouw Almelo

Jouw makelaar voor
Nieuwbouw Almelo

huis te koop of kopen in enschede twente - almelo en hengelo - makelaar haaksbergen - nieuwbouw almelo

Wonen in Almelo wordt steeds populairder en daar is de gemeente enorm trots op. Na jarenlange investeringen heeft de stad zich ontpopt tot een moderne stad met veel recreatie, voldoende woningbouw en een nieuw infrastructuur en hier kun je nu prettig wonen. Er gebeurd ook veel in Almelo. De samenstelling van de bevolking veranderd, zowel lokaal als in heel Nederland. Gezinnen worden steeds kleiner en er komen meer ouderen bij. Gelukkig heeft Almelo daarop goed ingespeeld met nieuwe projecten zodat er voldoende woningaanbod blijft voor de belangrijkste doelgroepen.

Een opgeknapte centrum trekt veel bekijks
Het meest opvallende van Almelo is het stadscentrum. Deze is helemaal op de schop gegaan met nieuwe bestrating, nieuwe gevels, nieuwbouwwoningen, verbetering van de infrastructuur en meer mogelijkheden voor horeca en winkeliers. Wonen in Almelo is daardoor populairder geworden voor jongeren. Veel jongeren zijn geïnteresseerd in de nieuwere complexen zoals Manchester en Oxford. Maar nóg indrukwekkender is de ontwikkeling van het nieuwe Stads-huis. Lees hieronder een overzicht van alle mogelijkheden in jouw favoriete omgeving met nieuwbouw Almelo.

Comfort en luxe in het nieuwe unieke Stads-huis

Op de oude locatie waar het vroegere stadhuis stond is een prachtig nieuw wooncomplex verschenen. Het oude stadhuis is getransformeerd naar 90 unieke woningen, appartementen en luxe lofts met balkon en/of terras. Super compleet met een hoge mate van luxe die ook nog eens naar wens samen te stellen zijn. Nieuwbouw projecten als deze weten we dat ze snel verkocht worden. Dus haast je!

Wonen in een Loft in Almelo
Is wonen in een loft altijd al een droom van jou geweest? Dit is je kans! Want in het nieuwe Stads-huis complex komen loft woningen beschikbaar. Een trend dat is overkomen waaien uit New York. Een loft is één grote open ruimte waar heel veel aandacht is voor licht. Er zijn veel ramen en dat geeft een loft dat fantastische gevoel van zeeën ruimte. Personaliseren is ook prima mogelijk. Denk aan het herindelen van wandjes of juist de hoogte benutten. De lofts zijn ruim genoeg voor onder andere 2 personen en dus geschikt voor starters. Ook wonen in een loft? Maak direct een afspraak.

Wonen en leven in de Indië in nieuwbouw Almelo

Maar er is meer. Op slechts een steenworp afstand van het centrum van Almelo wordt er druk gebouwd aan een vernieuwde binnenstad. In deze nieuwe wijk, de Indië, worden woningen ontwikkeld die naadloos opgaan in de historische omgeving van fabrieksgebouwen, monumentale eiken, water, cultuur en horeca. Er is ruimte voor veel nieuws, want naast woningen worden er ook appartementen gebouwd en zijn er vrije kavels en kavels voor bedrijfslocaties. Wellicht staat jouw droomhuis hier ook!

Oud maakt plaats voor nieuw in centrum van Almelo

De nieuwe wijk Indië wordt een plek voor jong en oud. Oude gebouwen worden aangepast, zodat er een eigen mix komt van oud en nieuw. In de buurt kan genoten worden van heerlijk eten bij de lokale horeca en er kan deelgenomen worden aan evenementen in de Weverij. Indië zal gaan bruisen als nooit te voren. Wil jij hier als eerste erbij zijn? Neem dan gauw contact op met de makelaars van Marcel Kon zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuw woningaanbod in Almelo!

Het team van Marcel Kon Makelaardij staat voor je klaar

Als makelaar met vestigingen in Borne en Enschede begeven we ons midden in de Twentse woningmarkt. Dankzij jarenlange ervaring, een nuchtere kijk op zaken een een gemotiveerd jong team maken beleven wij iedere dag weer succesverhalen van mensen uit heel Twente. Start je reis daarom bij Marcel Kon Makelaardij en maak gerust een afspraak voor een eigen woning taxatie of abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen én het nieuwste woningaanbod als eerst!

Nicky Borkent

Wonen in Almelo?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur

Marcel Kon Enschede x Jahnig & ter Braak


Marcel Kon x Jahnig & ter Braak

Dit zal sluiten in 20 seconden