Nieuwbouw Hengelo

Nieuwbouw Hengelo2020-06-10T16:07:42+02:00

Nieuwbouwprojecten in Hengelo

Wil je nieuw bouwen in Hengelo? Zoek je de bruisende metaalstad als je uitvalsbasis om hier te wonen, uit te gaan, te shoppen of oud te worden? Marcel Kon Makelaardij kent de mooiste (bouw)plekken en ontdekt graag welke bij jou passen.

Waarom Hengelo?
Hengelo heeft ‘t. Die slogan werd een aantal jaren geleden gebruikt. Logisch, want in een grote stad heb je hier alles binnen handbereik wat je mag verwachten. Van bioscoop en treinstation tot horecaplein, winkelcentrum, sportfaciliteiten en twee dagen per week warenmarkt.

Hou je van mensen om je heen, dan zit je hier beslist goed. Zoek je liever een rustiger plek, dan zijn er ook prachtige nieuwbouwprojecten met koopwoningen in Hengelo waar je de stad heel anders beleeft.

Plan gratis afspraak in

Nieuwbouw projecten Hengelo uitgelicht

Op dit moment zijn er maar liefs 19 nieuwbouw projecten in Hengelo. We maken je er graag wegwijs in. Een aantal diepen we hieronder voor je uit:

  • Seahorseterrein
  • Nieuwe Es
  • Badhuis
  • Medaillon

Sportief, groen & voor starters: Medaillon

Met koopprijzen vanaf nog geen ton kom je in het Medaillon goed weg. Het is een klein nieuwbouwproject, aan de rand van groen gebied. Met de tennisclub, ijsbaan en watergebied de Houtmaat is inspanning én ontspanning hier een eitje. En de huizen zijn ware pareltjes.

Met het oog op landelijk Delden
Wat denk je van het vroegere Seahorseterrein met zijn 44 nieuwbouwhuizen aan de Deldense kant van de stad? Lekker vlakbij prachtig wandelgebied. Ook zorg in de vorm van het ziekenhuis ligt hier bijna om de hoek. En wil je snel uit de voeten naar familie of vrienden buiten de stad? Op enkele minuten rijden heb je de snelweg in de richting van Duitsland, de rest van Twente of het westen.

Met speeltuin & zwembad op loopafstand
Nieuwbouwplan Nieuwe Es heeft ook volop mogelijkheden. Maar liefst 52 huizen komen hier te staan. Van prachtige rijtjeshuizen voor jou als starter tot twee-onder-een-kappers voor als je doorgroeiende huizenbezitter bent. Het zwembad is er in de buurt, net als een speeltuin en andere voorzieningen voor jonge gezinnen. Ook enkele winkels vind je vlakbij. En op de fiets ben je met een paar minuten in het bruisende centrum van Hengelo.

Met alle gemakken aan je voeten
Heb jij van de vele projecten voor nieuwbouw in Hengelo woontoren het Badhuis al ontdekt? De ruime appartementen in dit gebouw liggen aan de rand van het oergezellige centrum. Word je wat minder goed te been en wil je alles in de buurt hebben? Of hou je gewoon van de levendige stad om je heen? Dan zit je hier goed. Als makelaarskantoor geven we je graag advies.

Shop maar raak

Als je van shoppen houdt, zit je met je nieuwbouwhuis in Hengelo sowieso goed, voor welk bouwproject je ook kiest. Want met gemak ga je een (mid)dagje helemaal los in het uitgebreide winkelcentrum. Met zijn vele winkelketens, kleine boetiekjes en cadeauwinkels. Tussendoor en erna dompel je je onder in de gevarieerde horeca voor een kop koffie, wijntje of meer.

Op woensdag en zaterdag tref je het helemaal, want dan vindt de bijzonder complete warenmarkt plaats in hartje Hengelo. Van horlogebandje tot bloemen, van verse vis tot naaigerei om zelf je kleding te maken, alles is er.

Horecaplein uitgelicht
Persoonlijk vinden wij het horecaplein het pareltje van Hengelo. Met zijn uitgebreide terrassen gonst het hier altijd van het leven. Omdat veel terrassen overdekt én verwarmd zijn, vermaak jij je hier tot in de kleine uurtjes met je vrienden en familie. Voor de tijd zoek je misschien vermaak in een van de vele gezellige restaurantjes.

Bel of kom langs | Start jouw reis bij Marcel Kon
Wat je stijl, voorkeur of favoriete manier van wonen en leven ook is, bij Marcel Kon Makelaardij vind je het (nieuwbouw)huis in Hengelo dat bij je past. Neem nu contact op. Of loop binnen bij onze kantoren in Enschede en Borne. Droomhuis gevonden? Maak dan gebruik onze aankoop makelaar.

aankoopmakelaar en verkoopmakelaar enschede, borne , hengelo en almelo

Wat is mijn huis waard?

direct berekenen