Home Nieuwbouw in Borne

Nieuwbouw in Borne

bedrijfswoning kopen in twente - nieuwbouw in borne

Disclaimer: momenteel hebben wij geen nieuwbouwwoningen. Als we weer nieuwbouw aanbieden vind je dat op deze pagina.

Wist jij dat Borne ook wel bekend staat als De Groene Poort? Dat zegt al genoeg natuurlijk. Een groene gemeente dat bijna strategisch goed gelegen is aan de A1 en dus uitstekend bereikbaar. Borne ligt midden in het groene hart van Twente. Samen met Hertme en Zenderen telt de gemeente ca. 22.000 inwoners.

Ondank de relatief kleine omvang ten opzichte van de grotere omringende steden zoals Hengelo en Almelo, biedt Borne meer dan voldoende dagelijkse voorzieningen, onderwijsvoorzieningen, sportaccommodaties en natuurlijk veel natuur. Het kleine, maar gezellige stadscentrum heeft een uitgebreid aanbod aan winkels en is prima bereikbaar.

De nieuwbouw projecten in Borne op een rij:

  • Hof van Borne
  • Dikkershof
  • Couleur
  • Bornsche Maten

De Bornsche Maten duurzaam en riant wonen

Wonen in de Bornsche Maten is een feestje. Prachtige moderne architectuur in een gezellig wijk waar de woningen lekker ruim zijn opgezet. Hier woon je dus echt royaal en eigentijds. Deze nieuwe wijk in Borne wordt ook meteen voorzien van allerlei nieuwe voorzieningen en is het project uiterst duurzaam, want met een EPC-waarde van 0,0 zijn alle woningen woningen nóg duurzamer en besparen woningbezitters op verwarmings- en energielasten!

Wonen op het Dikkershof

Op slechts enkele minuten van het centrum van Borne, maar toch in de luwte vind je het Dikkershof. Hier worden 10 levensloopbestendige moderne woningen gerealiseerd voor hen die op zoek zijn naar een fijne en rustige woonplek om lange tijd te kunnen blijven wonen en waar baden en slapen op de begane grond gesitueerd zijn.

Duurzaamheid staat hier ook centraal. Zo worden de woningen voorzien van zonnepanelen én een warmtepomp. Vloerverwarming op beide etages geven comfort, gemak en dragen bij aan een uitstekende isolatiewaarden. Met diverse opties kunnen de woningen eventueel verder naar wens worden vormgegeven.

Marcel Kon Makelaardij is dé makelaar in Borne en omgeving. Wij hebben altijd zicht op ontwikkelingen in de regio en kunnen jou ondersteunen in de aankoop- of verkoop van een woning, vastgoed of beleggingsobject. Neem contact met ons op voor een kennismaking en dan houden we je graag op de hoogte van nieuwbouwprojecten.

Nienke Oude Egberink

Op zoek naar woning?

Weten waar je aan toe bent? Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur