Home Verhuurmakelaar Almelo en Hengelo

Jouw verhuurmakelaar in Almelo en Hengelo

bedrijfsmakelaar en makelaar voor deurningen en Verhuurmakelaar Almelo en Hengelo

Een woning verhuren in Almelo of Hengelo kun je om meerdere redenen doen. Wellicht ga je een lange wereldreis maken en zoek je een tijdelijke bewoner van je huis. Of zoek een huurder van een woning die je hebt geërfd. Of je verhuurt een woning, omdat je het gebruikt als een extra verdienste. Wat je reden ook mag zijn, je wilt het waarschijnlijk goed geregeld hebben. Bij het verhuren van je woning komt er meer bij kijken dan je denkt. Als verhuurmakelaar in Twente kun je ons inschakelen om het huis extra snel aan de man te brengen. Door onze ervaring in de Twentse woningmarkt, erkende makelaars, veel expertise en grote naamsbekendheid kunnen we je woning binnen de kortste keren verhuurd hebben aan iemand die het goed kan gebruiken. Bovendien dragen we bij aan een goede match tussen jou en de huurder. Wel zo prettig om te weten dat je woning in goede handen is niet waar?

Iets verhuren? Dan zit je bij ons goed :-)

Die goede match is niet alleen belangrijk voor de langdurige relatie, het is ook relevant dat er een match is tussen jouw wensen en de wensen van de huurder. Wij weten uit ervaring dat het goed is om afspraken bij voorhand af te stemmen en deze op te nemen in het huurcontract. Dit voorkomt onnodige discussie en tijd en in de meeste gevallen dus ook geld. Wil je je woning ook deskundig en professioneel laten verhuren door een verhuurmakelaar in Almelo of Hengelo? Maak dan gerust en afspraak via onderstaand formulier voor meer informatie. Op zoek naar een huis om te huren in Nederland? Bekijk dan eens ons huidig woningaanbod.

Neem contact op met ons team

Bespreek je wensen met ons team van Marcel Kon en wij kijken graag wat mogelijk is op het gebied van huur en verhuur voor beide partijen en dat geldt voor iedere woning, groot of klein. Voor het laatste nieuws kun je altijd onze Facebook pagina in de gaten houden. Op zoek naar een woning? Klik dan hier.

Nicky Borkent

Maak een afspraak met onze verhuurmakelaar

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Wat is mijn
woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

wij zijn aangesloten bij funda.nl
wij zijn erkend NWWI kantoor
nvm kantoor marcel kon makelaarijd
marcel kon makelaarijd is vastgoed gecertificeerd
marcel kon makelaarijd is NRVY register-taxateur