Aankoopmakelaar in Twente2021-12-10T11:11:38+01:00

Aankoopmakelaar voor Enschede en Borne met vakkundige begeleiding

Een woning kopen doe je niet elke dag. Maar als je het wel doet, neem je dan een aankoopmakelaar mee?

Als je een auto koopt kun je in koerslijsten kijken en er voor kiezen om een auto met (Bovag) garantie aan te schaffen. Als je echter een woning gaat kopen en een veel grotere investering moet doen, welke zekerheden heb je dan? En wie bepaalt eigenlijk de vraagprijs? Een aankoopmakelaar kent de regionale woningmarkt en kan je hierbij begeleiden.

Plan gratis afspraak in

Krijg een stukje begeleiding in wonen van onze makelaar in Twente vanuit Enschede & Borne

Een huis kopen is een grote beslissing en een investering waar je vaak lang aan vast zit. Wil je meer zekerheid en advies over die leuke woning die je gezien hebt? En wil je daarnaast zeker weten dat je niet teveel betaalt? Maak dan gebruik van onze aankoopbegeleiding. Wij gaan met je mee als aankoopmakelaar en adviseren je over alle aspecten van jouw mogelijke aankoop en ondersteunen je bij het onderhandelen. Ook vertellen we je over juridische zaken en wat de notaris precies voor je gaat doen bij een aankoop. Voor vragen die ná de housewarming party nog te binnen schieten staan wij zelfs nog voor je klaar. Voor een veilig en vertrouwd aankoopadvies kies je dus Marcel Kon Makelaardij.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons makelaar team in Twente en wij informeren je graag verder over onze aankoopbegeleiding. Wil je een huis verkopen? Ook dan kunnen we je prima van dienst zijn.

Ook als verkoopmakelaar in Enschede & Twente staan we voor je klaar

Naast het ondersteunen bij het aankopen van een huis, treden we ook op als verkoopmakelaar in Enschede en Twente. Iedere week proberen we ons uiterste best te doen om een nieuw aanbod aan huizen te verkopen via onze website met ook nieuw aanbod uit Hengelo en Almelo. Sta je op het punt te verhuizen en wil je je huis verkopen? Dan komen we graag met jou in contact. We willen graag onze klanten beter leren kennen en de reden weten van de verkoop. Hierbij stellen we enkele essentiële vragen die leiden tot de meest succesvolle verkoopstrategie. Je nieuwe huis zoeken? Klik dan hier.

Uitgebreid marktonderzoek in jouw regio

Onze makelaars zijn helemaal thuis in de Twentse woningmarkt. Desondanks doen we altijd een gedegen en uitgebreid marktonderzoek zodat we altijd de informatie actueel hebben. De woningmarkt is op dit moment erg dynamisch en dat heeft effect op de verkoopprijzen. We geven daarnaast tips hoe je jouw huis het beste kunt presenteren en kunnen je bij voorhand ook een waardebepaling geven van jouw huis. Maak gerust een afspraak via ons contactformulier of bel ons direct via 053 – 430 7370 voor vestiging Enschede of 074 – 266 22 25 voor onze vestiging in Borne.

Vul onderstaand formulier in en maak direct aan afspraak met het team