Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar2019-09-11T11:09:04+02:00

Aankoopmakelaar voor Enschede, Borne en heel Twente met vakkundige begeleiding

Een woning kopen doe je niet elke dag. Maar als je het wel doet, neem je dan een aankoopmakelaar mee?

Als je een auto koopt kun je in koerslijsten kijken en er voor kiezen om een auto met (Bovag) garantie aan te schaffen. Als je echter een woning gaat kopen en een veel grotere investering moet doen, welke zekerheden heb je dan? En wie bepaalt eigenlijk de vraagprijs? Een aankoopmakelaar kent de regionale woningmarkt en kan je hierbij begeleiden.

Een stukje begeleiding van onze aankoopmakelaar in Enschede & Borne (Twente). Logisch toch?

Een huis kopen is een grote beslissing en een investering waar je vaak lang aan vast zit. Wil je meer zekerheid en advies over die leuke woning die je gezien hebt? En wil je daarnaast zeker weten dat je niet teveel betaalt? Maak dan gebruik van onze aankoopbegeleiding. Wij gaan met je mee als aankoopmakelaar en adviseren je over alle aspecten van jouw mogelijke aankoop en ondersteunen je bij het onderhandelen. Ook vertellen we je over juridische zaken en wat de notaris precies voor je gaat doen bij een aankoop. Voor vragen die ná de housewarming party nog te binnen schieten staan wij zelfs nog voor je klaar. Voor een veilig en vertrouwd aankoopadvies kies je dus Marcel Kon Makelaardij.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij informeren je graag verder over onze aankoopbegeleiding. Wil je een huis verkopen? Ook dan kunnen we je prima van dienst zijn.

aankoopmakelaar en verkoopmakelaar enschede, borne , hengelo en almelo

Wat is mijn huis waard?