Verhuurmakelaar Enschede & Borne

Verhuurmakelaar Enschede & Borne2020-03-25T15:58:30+01:00

Verhuurmakelaar in Borne en Enschede ( Twente )

Ben je woningbezitter van één of meerdere woningen en zoek je een makelaar die het namens jou kan verhuren? Zoek niet verder, want als verhuurmakelaar in Enschede en Borne kennen we de regio als geen ander. We zien steeds vaker dat woningbezitters een huis gebruiken als een investering en deze wensen te verhuren aan derden. Anderzijds wil je wel dat degene die je woning gaan huren een goede match is. Marcel Kon makelaardij kijkt kritisch naar de wensen van de aanvrager en matcht deze met de wensen van de verhurende partij, jij dus. Dankzij onze grote netwerk en goede naamsbekendheid als verhuurmakelaar in Twente kunnen we je woning snel genoeg aandacht geven aan de juiste doelgroep. We onderscheiden ons door vooral als persoonlijke makelaars op te treden met meer dan 15 jaar ervaring in de Twentse woningmarkt. Lees onze recensies welke van onze klanten jou al voor zijn gegaan.

Plan gratis afspraak in

 

Als verhuurmakelaar in Borne en Enschede (Twente) laten we je niet aan je lot over

Zet je de eerste stap als verhuurder van een woning, dan zorgen we dat je goed wordt begeleid in het proces omtrent wet- en regelgeving. Voor het verhuren van een woning gelden specifieke regels en als verhuurder heb je te maken met verplichtingen naar je huurders toe. Hoe dit precies in elkaar zit en wat de belangrijke aandachtspunten zijn, vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.

Neem dus gerust vrijblijvend contact met onze makelaar in Borne of Enschede voor een kennismaking of meer informatie. Wil je een huis verkopen? Ook dan kunnen we je prima van dienst zijn.

Vul onderstaand formulier in en maak direct aan afspraak met het teamGoogle Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 41 beoordelingen
aankoopmakelaar en verkoopmakelaar enschede, borne , hengelo en almelo

Wat is mijn huis waard?

direct berekenen